Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limburgs zuurvlees recept
Limburgs zuurvlees recept

Limburgs zuurvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met zout en peper.
Verhit 25 gram boter in een braadpan tot het schuim begint weg te trekken.
Bak eerst de helft van het vlees bruin, voeg dan de rest van het vlees toe en bak al omscheppend bruin.

Schenk de azijn met 100 milliliter warm water langs de wand van de pan bij het vlees.
Voeg de laurierblaadjes, jeneverbessen en de kruidnagels toe. Breng aan de kook en laat 1 uur zachtjes stoven op laag vuur.

Verhit de rest van de boter in een koekepan en bak de uien in 5 min. al omscheppend goudbruin. Schep de uien met appelstroop en ontbijtkoek door het vlees en stoof alles nog 1 uur. Voeg eventueel nog een scheutje (warm) water toe. Breng het vlees op smaak met bruine basterdsuiker, zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit limburgs zuurvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven