Limburgs zuurvlees van paardenvlees
- Herkomst Duitsland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van kroolie
- 1 reviews
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Doe dag 1 het vlees in een kom met half en half water.
- Snijd de en doe deze erbij met de en de .
- Doe er een deksel op en zet het 24 uur in de koelkast.
- Dag 2:
- Doe de boter in een ruime braadpan.
- Als de boter bruin is, doe het vlees erbij.
- Als alles suddert, doe de rest uit de kom erbij.
- Zet op hoog vuur maar niet laten koken!
- Dan de erbij en laat dit een paar uurtjes zachtjes sudderen.
- Als het vlees gaar is, uit de pan nemen en de saus aanlengen met wat maizena of sausbinder.
- Vlees erbij en klaar is Kees!
- Smakelijk eten!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zuurvlees (Limburgs gerecht)412u
-
Recept
Limburgs zuurvlees41u30m
-
Recept
Limburgs zuurvlees42u30m
-
Recept
Zuurvlees418u
-
Recept
Zuurvlees43u
-
Recept
Sukadelapjes van mijn schoonmoeder43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- stroop is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en stroop
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Limburgs zuurvlees van paardenvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 473 kcal | 23% | 1892 kcal |
Vetten | 40 g. | 57% | 160 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 24 g. | 9% | 96 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |