Allergie informatie: Limburgse stoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderlappen
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- 20 mini uitjes
- 350 gram kastanje champignons
- 1 takje tijm
- 2 takjes peterselie
- 1 laurierblad
- 2 eetlepels olijfolie
- 100 gram boter
- 100 gram spekreepjes
- 3 eetlepels bloem
- peper en zout
- 7 deciliter rode wijn
- 0,5 deciliter cognax of vieux
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
Meer Recepten
Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkokTurkse stoofpot
Met runderpoulet, dadels en paprika uit Turkije
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - anjaschoneveldZuurvlees
Met runderbraadvlees, laurierblad, kruidnagel uit Duitsland
6 porties - 18 uur
Vlees - schlosserPörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccorThaise stoofpot
Met rundvlees, paksoi en peper uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Stoofschotels - flipje2
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Limburgse stoofpot
- Allergieen informatie