Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Medaillons in filodeeg recept
Medaillons in filodeeg recept

Medaillons in filodeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de oven op 200°C. Steek 4 rondjes uit de paté ter grootte van de medaillons. Wrijf het vlees in met peper en zout, besmeer de filodeegplakken met boter en vouw de korte kanten dubbel. Verhit wat boter in een koekenpan en bak het vlees in 4 minuten aan alle kanten bruin. Leg een medaillon in het midden van een deegvel, hierop een plakje pate, grof gemalen of gestampte rode en groene peper en vouw het deeg er losjes omheen naar boven zodat een beursje ontstaat. Leg op een bakplaat en besmeer met boter, bak de pakketjes nu in circa 5 ŕ 8 minuten goudbruin. Serveer direct met wat kruidensla naar keuze.

Serveersuggesties

Grote eters lusten wel 2 van deze buideltjes houdt daar rekening mee!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit medaillons in filodeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven