Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nacho's met rundergehakt, tomaten, stoneleeks en zure room recept
Nacho's met rundergehakt, tomaten, stoneleeks en zure room recept

Nacho's met rundergehakt, tomaten, stoneleeks en zure room


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ovengrill voorverwarmen. In droge koekenpan met antiaanbaklaag gehakt rul bakken. Kruidenmix met scheut water toevoegen en gehakt ca. 15 minuten zachtjes bakken tot vocht verdampt is. Chips over ovenschaaltjes verdelen. Gehakt erop scheppen en beleggen met tomaat, stoneleeks en kaas. Schaaltjes op rooster 10 cm onder ovengrill schuiven en kaas in 3.5 minuten laten smelten en lichtbruin kleuren. Zure room erover lepelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nacho's met rundergehakt, tomaten, stoneleeks en zure room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven