Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oma's gehaktbal recept
Oma's gehaktbal recept

Oma's gehaktbal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Meng het gehakt met sjalotjes, paneermeel en ei en vorm er 4 gelijke ballen van. Druk de ballen iets platter. Verhit de boter in een braadpan en bak de ballen aan beide kanten bruin. Laat de ballen afgedekt in 1 5 minuten op laag vuur gaar sudderen. Neem de gehaktballen uit de pan en voeg 2,5 deciliter water met het zakje rundvleesjus toe. Breng de jus al roerend aan de kook. Leg de ballen terug in de pan en laat de jus op laag vuur 5 minuten pruttelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oma's gehaktbal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven