Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pakje varkenshaas recept
Pakje varkenshaas recept

Pakje varkenshaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voor verwarmen op 200 graden C.
Bak de varkenshazen in de olijfolie rondom bruin.
Haal de varkenshaas uit de pan en bak in de overgebleven olie de lente-uitjes en de paddenstoelen. Op smaak maken met wat peper en zout.
Leg de plakken ham op het werkblad. Laat de plakken ham elkaar iets overlappen.
Strijk het mengsel van de paddestoelen en lente-uitjes over de ham. Leg de varkenshazen om en om op elkaar op de ham. Rol de ham met het paddestoelen/bosuienmengsel om de varkenshazen heen.
Pak dit pakketje dan in met bladerdeeg. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Als je losse plakken bladerdeeg hebt, even aan elkaar rollen met een deegroller. De hoeveelheid plakken hangt af van de grootte van de varkenshazen. Meestal 6 tot 8.
Bak het hele pakket in 20 minuten mooi bruin.

Serveersuggesties

Het mengsel van paddenstoelen en bosui kan aangevuld worden met kruiden naar smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pakje varkenshaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven