Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paksoy met rundertartaar recept
Paksoy met rundertartaar recept

Paksoy met rundertartaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de paksoy in smalle reepjes, spoel de groente in ruim koud water en laat ze daarna in een vergiet uitlekken . Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Versnipper de ui. Snijd de paprika in reepjes. Bak de champignons, de ui en de paprika in een koekenpan met een klein beetje olie. Bak de tartaar in een wok tot kruimels. Schep de sambal, champignons, ui, paprika en paksoy erdoor en laat alles 5 tot 7 minuten, onder regelmatig omscheppen, zachtjes bakken. De eerste 3 minuten op hoog vuur en daarna zacht zetten. Voeg verkruimeld maggieblokje en ketjap toe. Leg het deksel op de pan en laat alles 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg naar smaak zout en peper toe. Geef er drooggekookte rijst bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paksoy met rundertartaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven