Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasanda (gekruid rundvlees in yoghurt) recept
Pasanda (gekruid rundvlees in yoghurt) recept

Pasanda (gekruid rundvlees in yoghurt)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dunne plakken.
Maak de ui schoon en snijd deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snipper deze fijn.
Leg het vlees tussen 2 vellen vetvrij papier en klop het dun met een vleeshamer of deegrol.
Wrijf het in met zout en snijd het in hanteerbare stukken.
Leg ze in een kom, giet de yoghurt erover en laat afgedekt een nacht marineren in de koelkast.
Smelt de ghee in een grote pan en fruit er de ui en knoflook op een laag vuur in 4.5 minuten zacht in.
Voeg de specerijen toe en roerbak nog 3 minuten.
Voeg vlees en yoghurtmarinade aan de pan toe, roer goed om en laat, goed afgedekt, 1 uur zacht stoven tot het vlees gaar is.
Dien direct op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasanda (gekruid rundvlees in yoghurt) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven