Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepersteak recept
Pepersteak recept

Pepersteak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blikje groene peperbollen openen en het sap afgieten en houden. Vervolgens de peperbolletjes pletten met een mes. Steaks goed duwen in de geplette peperbolletjes. Boter bruinen en de steaks bakken. Vet afgieten en steaks warm houden. Scheut cognac in pan gieten en wat van het sap van de peperbolletjes verwarmen. Room erbij gieten en laten opwarmen eventueel wat binden. Steaks erbij en naar believen zouten.

Allergenen Informatie

Voor dit pepersteak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven