Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige rundvleesstoofpot recept
Pittige rundvleesstoofpot recept

Pittige rundvleesstoofpot


Ingrediënten


6114

Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes.
Pel en snijd de uien. Snijd de knoflook in kleine stukjes.
Snijd de paprika in dunne reepjes.
Was de pepers en verwijder de zaadlijsten en pitjes.
Verhit de olie in de wok en bak hierin het rundvlees snel rondom bruin.
Haal het vlees uit de wok.
Bak de uien, paprika en de knoflook hierin licht aan.
Voeg de Spaanse peper, ketoembar, laos, kerriepoeder, zout en peper toe en bak even mee.
Doe het vlees weer in de wok.
Even goed door scheppen en doorbakken. Ketjap, kruidnagelen, azijn, basterdsuiker en laurierblad toevoegen.
Voeg nu zoveel water toe dat het vlees net niet onder staat.
Vleesbouillontablet verkruimelen en toevoegen en alles 2 uur sudderen.
Voeg de champignons toe en schep het geheel nogmaals goed door.
Laat het geheel nog een uur sudderen.
Als het geheel aan de dunne kant blijft, bind het dan af met wat bloem.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige rundvleesstoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pittige rundvleesstoofpot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Makkelijk te bereiden en iedereen vindt het heerlijk smaken!
    Sylvia gaf dit recept op 25 oktober 2017 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven