Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provenciaals Rundvlees recept
Provenciaals Rundvlees recept

Provenciaals Rundvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zout en perer het vlees en braad het vlees aan in de boter of olie en haal even uit de pan.
Snij de sjalotten grof en bak deze samen met de knoflook en voeg dan de tomaten puree toe laat even smoren snij de tomaten in stukjes en doe dan alle ingredienten in de pan en voeg het vlees weer toe en 1 dl water ,meer water indien nodig!
Laat alles 3 uur langzaam sudderen.

Lekker met een gekookte aardappel en snijbonen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provenciaals rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven