Provenciaals Rundvlees
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vlees
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van Ceesculinair
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Zout en perer het vlees en braad het vlees aan in de boter of  en haal even uit de pan.
 Snij de grof en bak deze samen met de knoflook en voeg dan de puree toe laat even smoren snij de in stukjes en doe dan alle ingredienten in de pan en voeg het vlees weer toe en 1 dl ,meer indien nodig!
 Laat alles 3 uur langzaam sudderen.
 
 Lekker met een gekookte aardappel en snijbonen.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Vlaams rundvlees42u10m Vlaams rundvlees42u10m
- 
      
      
      Recept
         Boemboe Bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)43u50m Boemboe Bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)43u50m
- 
      
      
      Recept
         Sapi curry madras (pittige curry van rundvlees)45u35m Sapi curry madras (pittige curry van rundvlees)45u35m
- 
      
      
      Recept
         Rendang (gekruid rundvlees)43u40m Rendang (gekruid rundvlees)43u40m
- 
      
      
      Recept
         Getcok (Rundvlees in saus met sesamzaadjes)42u45m Getcok (Rundvlees in saus met sesamzaadjes)42u45m
- 
      
      
      Recept
         Daging klapper (gestoofd rundvlees met kokos)43u Daging klapper (gestoofd rundvlees met kokos)43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 874 kcal | 43% | 4370 kcal | 
| Vetten | 9 g. | 14% | 45 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 7 g. | 2% | 35 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |