Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ragout recept
Ragout recept

Ragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui in ringen snijden.
Oesterzwammen schoonvegen,grote halveren.
Amsterdamse ui halveren.
Jachtsaus maken met 2 dl water.
Vlees in dunne reepjes snijden.
Zout en peper erop.
Vlees goudbruin bakken.
Ui en oesterzwammen toevoegen - 5 min. bakken.
Jachtsaus, Amsterdamse ui, sherry en crème fraîche toevoegen.
Doorwarmen.
Eventuel peterselie erover strooien.

Serveersuggesties

Bij gebrek aan oesterzwammen: neem grotchampignons. Kan als kleine porties als voorgerecht met toast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven