Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ribkarbonade met romige honing-mosterdsaus recept
Ribkarbonade met romige honing-mosterdsaus recept

Ribkarbonade met romige honing-mosterdsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Smelt de boter in een koekenpan. Bestrooi de karbonades met zout en peper. Bak ze in 11 minuten bruin en gaar.
Neem het vlees uit de pan en houd het warm in aluminiumfolie.
Roer de honing en de mosterd door het bakvet. Schenk de kookroom erbij en laat de saus tot de gewenste dikte inkoken.
Breng op smaak met peper.
Leg de karbonades op 4 borden. Schep er de honing-mosterdsaus over en bestrooi met de peterselie.

Serveersuggesties

Lekker met frites en sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ribkarbonade met romige honing-mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven