Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerbakschotel van lam, munt en chili recept
Roerbakschotel van lam, munt en chili recept

Roerbakschotel van lam, munt en chili


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een grote pan water aan de kook. Doe de rijst erin en laat deze 1 2 minuten koken onder af en toe roeren. Laat dan de rijst goed uitlekken. Laat intussen een wok gloeiend heet worden, voeg 1 eetlepel olie toe en verdeel dit over de bodem en zijkanten. Voeg nu het vlees toe in porties en bak het 2 minuten bruin en haal het uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en voeg de knoflook en de ui toe en roerbak dit 1 minuut. Voeg dan de piri-piri toe en bak het 30 seconden. Doe het lamsvlees weer in de wok en voeg nu het limoensap, de zoete chilisaus en de vissaus toe en roerbak dit 2 minuten op een hoog vuur. Roer de munt als laatste erdoor en serveer het met de rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roerbakschotel van lam, munt en chili recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven