Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken biefstuk met gember-yoghurt recept
Roergebakken biefstuk met gember-yoghurt recept

Roergebakken biefstuk met gember-yoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en snipper hem in zeer smalle halve ringen. Snipper de gemberbolletjes fijn. Snijd de biefstuk in smalle reepjes. Vehit de boter met de olie in een wok (of braadpan), roer de zwarte peper door het hete vet en voeg direct de reepjes biefstuk en de uiringetjes toe, roerbak alles ca. 2 minuten. Voeg dan de gember, het citroensap, de gembersiroop en zout naar smaak toe. Neem de pan van het vuur en roer de yoghurt erdoor, bestrooi met de bladselderij en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken biefstuk met gember-yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven