Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken peultjes met varkensvlees recept
Roergebakken peultjes met varkensvlees recept

Roergebakken peultjes met varkensvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


De peultjes schoonmaken.
Het vlees in hele dunne plakjes snijden.
In een kommetje azijn, tomatenketchup en de suiker door elkaar mengen.
In een wadjan de olie verhitten.
Hierin het vlees al roerende 1 minuut bakken.
De gemberpoeder erdoor roeren.
De knoflook pellen, erboven uitpersen en roeren.
De peultjes toevoegen en al roerende 2 minuten meebakken.
Het tomatenketchupsausje toevoegen en op hoog vuur nog 2 a 3 minuten bakken.
Breng het op smaak met wat zout.
Lekker met gekookte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken peultjes met varkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven