Varkenshaas met peultjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Was de peultjes en verwijder eventueel de draden
Pel de uien en snipper ze grof.
Was de , snijd doormidden, verwijder de zaadlijsten en de zaadjes en snijd in repen.
Los het op in 2 deciliter heet water.
Dep de droog met keukenenrol en snijd ze in repen van 3 cm.
Verhit de in een wok en bak het vlees in 3 minuten alom scheppend lichtbruin.
Voeg de peultjes, de ui en de toe en bak nog ca. 2 minuten mee.
Strooi de kerriepeoder en de erover.
Schenk de bouillon erbij en stoof nog ca. 3-4 minuten. - Voeg de taugé op het laatste moment toe.
Schuif de ingrediënten naar 1 kant van de wok. - Maak de aan met 1 eetlepel water en roer door het vocht op de bodem van de pan.
- Voeg de ketjap toe en breng even aan de kook.
- Vermeng alle ingrediënten met de saus.
- Strooi de seroendeng erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkenshaas met kaneelolie en salsa41u
-
Recept
Babi djahe dua (varkenshaas in bananenblad met saus)450m
-
Recept
Varkenshaas met zwarte bonensaus435m
-
Recept
Babi joti (varkenshaas met bier)455m
-
Recept
Varkensreepjes met mango en peultjes430m
-
Recept
Varkenshaas met groene groenten445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonpoeder
- bouillonpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- olie en bouillonpoeder kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 573 kcal | 28% | 2292 kcal |
Vetten | 150 g. | 214% | 600 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 53 g. | 20% | 212 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |