Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken varkensvlees met groenten in jachtsaus recept
Roergebakken varkensvlees met groenten in jachtsaus recept

Roergebakken varkensvlees met groenten in jachtsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappels, snijd ze in stukken, kook ze, stamp ze fijn, voeg de melk, zout, nootmuskaat en een klontje boter toe en maak er een gladde puree van. Snijd de schoongemaakte lente-uitjes in smalle ringetjes en de bleekselderij in boogjes. Maak de saus volgens aanwijzing op de verpakking. Verhit de boter en roerbak het vlees rondom bruin, roer de uitjes, bleekselderij en jachtsaus erdoor en laat het geheel zachtjes 5 minuten koken. Schep de aardappelpuree in een schaal, maak een geul in het midden en schep daar het vlees met de saus in. Lekker met broccoli of bloemkool.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken varkensvlees met groenten in jachtsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven