Allergie informatie: Rollade met appel en rode port
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram katenspek, in plakjes
- 1 runder- of wildrollade van 600 gram
- 2 eetlepels grove mosterd
- 2 appels, in parten
- 8 sjalotten, gehalveerd en gepeld
- 2 eetlepels boter
- 100 milliliter rode port
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rollade met appel en rode port
- Allergieen informatie