Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rollade met mosterdsaus recept
Rollade met mosterdsaus recept

Rollade met mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de rollade met zout en peper en bak deze in een braadpan met boter en olie rondom bruin. Voeg de prei en de witte wijn toe en stoof de rollade circa 1 uur op zacht vuur in een gesloten pan.
Controleer geregeld of er nog voldoende vocht in de pan zit.
Neem het vlees it de pan. Voeg de bouillon en de slagroom toe aan het braadvocht en laat dit ca. 10 minuten inkoken. Pureer de saus en roer de mosterd erdoor. Klop de eidooiers los, voeg een beetje saus toe en roer het mengsel door de saus. Laat de saus nu niet meer koken.
Breng de saus op smaak met zout en peper en de lenteuitjes.
Serveer de rollade in plakken gesneden met de saus.

Serveersuggesties

Via tijdschrift.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rollade met mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven