Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romig varkensvlees met citroen recept
Romig varkensvlees met citroen recept

Romig varkensvlees met citroen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het overtolige vet en pezen weg van het vlees. Boter verwarmen in een pan met een dikke bodem. Het vlees op matig vuur in porties braden tot het bruin is,dlaten uitlekken op keukenpapier. Champignons in de pan doen en aan de kook brengen. Dan op een laag vuur afgedekt 30 minuten sudderen tot het vlees lekker zacht is en af en toe roeren. Bloem en de room mengen en in een pan doen, op een hoog vuur de saus al roerend laten indikken: 2 minutyen laten sudderen. Op smaak brengen met citroensap en peper. Maak een garnering van citroenschijfjes en peterselie. Eet bij dit gerecht noedels TIP: Braad hele stukken heel langzaam, dit resulteert in een betere smaak en het vlees droogt niet uit. Om taai vlees mals te maken, kunt u het op laag vuur laten sudderen. Laat u het vocht koken, dan blijft het vlees taai, breng het vocht daarom net tegen de kook aan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romig varkensvlees met citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romig varkensvlees met citroen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • En wat doe je met de kippenbouillon?
    Annelies gaf dit recept op 1 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven