Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige varkensmedaillons recept
Romige varkensmedaillons recept

Romige varkensmedaillons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon. Dep het vlees droog en snijd het in 16 medaillons. Halveer de plakjes bacon of spek in de lengte, wikkel de stukken om de medaillons en zet ze eventueel vast met satéprikkers. Leg de medaillons naast elkaar in een ovenschaal en strooi de champignons eroverheen. Breng op smaak met zout en peper. Maak de dille en de peterselie schoon. Leg een beetje peterselie apart voor de garnering en hak de rest van de kruiden fijn. Strooi de kruiden over de medaillons. Roer het paprikapoeder en de kerrie door de slagroom en giet dit over het vlees. Dek de ovenschaal af en braad het vlees ca. 45 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Laat de varkensmedaillons nog 30 minuten onafgedekt smoren in de oven op dezelfde temperatuur. Garneer met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige varkensmedaillons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven