Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief met pesto en tomatencoulis recept
Rosbief met pesto en tomatencoulis recept

Rosbief met pesto en tomatencoulis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk de rosbief met de olijfolie en leg hem in een ovenschotel. Laat kleuren in een voorverwarmde oven op 23OC gedurende 15 min. Bestrijk het vlees met de pesto en laat nog gedurende 10 20 min bakken op 190C (hangt er vanaf hoe doorbakken u het vlees wilt hebben). Haal het vlees uit de schotel en laat het afgedekt rusten, bereid intussen de saus. Giet de bouillon in de ovenschotel en maak de braadresten los. Giet over in een ruime kom en breng aan de kook. Voeg er de tomatenpuree en de room bij en laat even inkoken. Kruiden met zwarte peper. Heel lekker met gestoofd witloof of gekookte broccoli en kroketjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief met pesto en tomatencoulis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven