Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rouleau van lamsfilet en eendenborst recept
Rouleau van lamsfilet en eendenborst recept

Rouleau van lamsfilet en eendenborst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de lamsfilet in langwerpige tranches. Verwijder het vet van de eendenborst en snijd de borst eveneens in langwerpige tranches. Maak 4 rolletjes van lamsfilet en eendenborst. Rol ze in varkensnet. Kleur de rolletjes in de pan, zet ze daarna klaar op een ovenschaal. Zet de champignons op met een halve liter water. Laat 5 minuten trekken. Voeg bij de couscous de benodigde hoeveelheid kookvocht en de champignons en verwerk de couscous volgens de beschrijving op de verpakking. Neem 4 kleine tartelettevormpjes, verdeel hierin de suiker en de balsamico azijn. Zet daarop overdwars gesneden circa 3 centimeter dikke witlof. Sluit af met een plakje korstdeeg en bak dit 10 minuten in een oven van 180C. Breng voor de saus de fond aan de kook met het merg van het vanillestokje. Kook in tot de gewenste dikte. Bindt eventueel de saus af met mazena. Breng op smaak met peper en zout. Zet de rolletjes gelijk met de witlof in de oven en bak ze in 10 minuten bij 180C krokant. Trancheer de rolletjes, leg ze ringvormig op de couscous, hier overheen de saus en garneer het af met de gebakken witlof.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rouleau van lamsfilet en eendenborst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven