Rouleau van lamsfilet en eendenborst
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van keesgroen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Snijd de lamsfilet in langwerpige tranches.
- Verwijder het vet van de eendenborst en snijd de borst eveneens in langwerpige tranches.
- Maak 4 rolletjes van lamsfilet en eendenborst.
- Rol ze in varkensnet.
- Kleur de rolletjes in de pan, zet ze daarna klaar op een ovenschaal.
- Zet de op met een halve liter water.
- Laat 5 minuten trekken.
- Voeg bij de de benodigde hoeveelheid kookvocht en de en verwerk de volgens de beschrijving op de verpakking.
- Neem 4 kleine tartelettevormpjes, verdeel hierin de suiker en de .
- Zet daarop overdwars gesneden circa 3 centimeter dikke .
- Sluit af met een plakje korstdeeg en bak dit 10 minuten in een oven van 180°C.
- Breng voor de saus de fond aan de kook met het merg van het .
- Kook in tot de gewenste dikte.
- Bindt eventueel de saus af met maïzena.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Zet de rolletjes gelijk met de in de oven en bak ze in 10 minuten bij 180°C krokant.
- Trancheer de rolletjes, leg ze ringvormig op de , hier overheen de saus en garneer het af met de gebakken .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Aardappelpuree met witlof en racks van zuiglam in rode wijn saus41u
-
Recept
Gehaktbal met gratin van witlof en aardappelen450m
-
Recept
Broodje gehakt van bladerdeeg met gandaham440m
-
Recept
Pittig-zoete speklapjes van de BBQ430m
-
Recept
Hachee van runderlappen met sjalotjes, kruidnagel en creme fraiche43u15m
-
Recept
Limburgs zuurvlees van paardenvlees430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- couscous kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en balsamico azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 123 kcal | 6% | 492 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 24 g. | 9% | 96 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |