Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderribstuk met knoflook en ratatouille recept
Runderribstuk met knoflook en ratatouille recept

Runderribstuk met knoflook en ratatouille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met peper en zout. Bak het aan alle kanten bruin in de boter. Braad het vlees in de oven op 220 graden celsius in ongeveer 20 minuten tot de kerntemperatuur 50 graden C. is. Wanneer het vlees gaar is 10 minuten laten rusten.
Snijd de groenten grof in brunoise en verdeel ze met de olijfolie in een ovenschaal. Bestrooi met peper en zout en voeg de hele gekneusde tenen knoflook toe. Verdeel de kruiden grof over de groenten en bak het geheel in een oven van 175 graden celsius in ongeveer 20 minuten. Het moet nog een beetje knapperig zijn.
Snijd het vlees in plakken en houdt het warm in de oven. Verdeel de ratatouille over de borden en leg het vlees er bovenop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderribstuk met knoflook en ratatouille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven