Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderrollade in een jasje recept
Runderrollade in een jasje recept

Runderrollade in een jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Pel de knoflook. Doe 1 eetlepel olijfolie in een kommetje, pers de knoflook er boven uit en wrijf de rollade met het mengsel in. Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de rollade op hoog vuur rondom bruin. Laat de rollade afkoelen en verwijder het touw. Bestrijk de bovenkant van de rollade met kippenleverpastei. Rol het bladerdeeg uit zodat het om de rollade past. Leg de rollade op het bladerdeeg. Klop het ei los en bestrijk de deegranden ermee. Sluit het bladerdeeg om de rollade. Leg de ingepakte rollade met de pasteikant op een ingevet bakblik. Versier het gerecht met sliertjes bladerdeeg en bestrijk het mei ei. Bak de rollade in het midden van de oven in 40 minuten bruin en gaar. Laat de rollade 10 minuten rusten en snijd hem dan in plakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderrollade in een jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven