Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderrollade met champignons recept
Runderrollade met champignons recept

Runderrollade met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een ovenvaste schotel en sauteer hierin de rollade snel aan alle kanten bruin. Schuif dan de schaal in een oven van 220 C. en laat ze 25 minuten braden. Schil de ui en hak ze fijn. Maak de wortel schoon en snijd ze in brunoise. Maak de champignons schoon. Haal het vlees uit de oven en houd het warm. Fruit de ui en wortel in de braadboter. Voeg er de peperkorrels bij en de tijm, foelie en laurier. Als de ui begint te kleuren, voegen we de bloem toe en laten deze mee bruinen. Deglaceer met wat bouillon en madeira. Laat de saus nog even koken en passeer ze dan door een zeef. Doe er nu de champignons bij en laat nog even koken. Snijd de rollade in dikke plakken, leg ze op een voorverwarmde schotel, schenk er de saus over en serveer.

Serveersuggesties

Lekker met kroketjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderrollade met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven