Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderrollade met rode wijnsaus recept
Runderrollade met rode wijnsaus recept

Runderrollade met rode wijnsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Braad de rollade in de boter rondom bruin. Bak de uiensnippers een paar minuten mee. Voeg de verwarmde runderfond, wijn en port toe. Vervolgens het laurierblaadje en jeneverbessen. Stoof hierin de rollade in 30 Ó 35 minuten gaar. Haal de rollade uit de pan. Wikkel in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten. Laat ondertussen de rode wijnsaus iets inkoken. Breng op smaak met zout en peper. Bind de saus eventueel met ma´zena.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit runderrollade met rode wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven