Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderrollade met wijnsaus recept
Runderrollade met wijnsaus recept

Runderrollade met wijnsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en knoflook. Hak de worteltjes klein. Dep de rollade droog en bestrooi hem met zout. Verhit de boter met olijfolie in een braadpan en bak de rollade rondom bruin. Neem hem uit de pan. Bak de ui met knoflook en worteltjes al roerend 5 minuten. Voeg de bouillon en wijn met laurierblad, kruidnagel en tijm toe. Breng het geheel aan de kook. Leg de rollade terug in de pan en laat hem afgedekt 2 uur op laag vuur sudderen. Keer het vlees regelmatig. Neem na 2 uur de rollade uit de pan en houd hem warm. Zeef de jus en druk het overtollige vocht uit de groenten. Breng de saus aan de kook. Snijd de rollade in plakken, verdeel het over 4 borden en schenk de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderrollade met wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven