Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderschnitzel gevuld met pancetta en courgette recept
Runderschnitzel gevuld met pancetta en courgette recept

Runderschnitzel gevuld met pancetta en courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de courgetteplakken in kokend water met zout. Leg de schnitzels op het werkblad en bestrooi met peper. Beleg elke schnitzel met een plak courgette en 2 plakjes pancetta. Rol de schnitzel op en steek vast met een cocktailprikker. Verwarm de olie in een pan en bak hierin de rolletjes rondom bruin en gaar. Lekker met gegratineerde puree.

Serveersuggesties

In plaats van courgette kun je ook spinazie gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderschnitzel gevuld met pancetta en courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven