Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderstoofschotel recept
Runderstoofschotel recept

Runderstoofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het vlees in een kom met peper, zout en knoflook. Meng dit goed door elkaar en laat het een half uur staan. Maak intussen de groenten schoon. Verhit het vet in een pan met een dikke bodem en schroei het vlees aan alle kanten dicht. Voeg de uien, paprikapoeder en de groenten toe en laat dit even mee bakken. Voeg nu de vloeibare ingrediŽnten en het bouillonblokje toe en laat dit op een zacht vuur ongeveer 2 uur pruttelen. Na en dan roeren en controleren of er nog genoeg vocht in de pan zit. Eventueel nog wat water toevoegen. Op smaak afmaken met peper en zout. Opdienen met rijst, pasta, gekookte aardappelen of puree.

Allergenen Informatie

Voor dit runderstoofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Runderstoofschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk, maar je mag de pan niet uit het oog verliezen.
    Lisette gaf dit recept op 9 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven