Runderstoofschotel
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Runderstoofschotel recepten
- Bereiden
- Kookboek van brammetje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in dobbelstenen en bak ze rondom bruin, dit in de 4 eetlepels .
- Schep het vlees uit de pan en bak de gesneden uien en de teentjes 5-10 minuten in de achtergebleven braadvet.
- Voeg de gesneden , blaadje , een snufje , de theelepel gedroogde en wat en toe.
- Bak dit alles ongeveer nog 5 minuten.
- Voeg daarna de rode erbij.
- Nu het vlees terug in de pan.
- Water erbij doen tot het vlees juist onder staat.
- Het vlees afgedekt stoven in een kleine 3 uur tot het gaar is.
- Dan op smaak brengen met eventueel nog iets en en de verse kan erdoor.
- Dit alles smaakt verrukkelijk bij een romige aardappelpuree!
Ook lekker om te maken
Variaties op Runderstoofschotel
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Runderstoofschotel | 2 | Vlees |
Runderstoofschotel met wijn | 1 | Stoofschotels |
Runderstoofschotel uit de oven | 1 | Ovenschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 65 kcal | 3% | 260 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |