Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees-kerrie recept
Rundvlees-kerrie recept

Rundvlees-kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook, gember, koenjit, trassi en chilipoeder.
Snijd het rundvlees in hapklare stukken.
Bak de boemboe in de olie op een matig hoog vuur gedurende 10 minuten.
Voeg rundvlees, peper en sereh toe. Bak langzaam totdat alle
vleessappen verdampt zijn en het vlees bruin is.
Voeg water en zout naar smaak toe en laat het vlees met een deksel
op de pan op een laag vuur sudderen tot het gaar is.
Neem het deksel van de pan, zet het vuur hoger en bak al roerend verder tot het vlees drooggebakken is en bedekt is met de jus.
Garneer met de gebakken uitjes en serveer met witte rijst en een
groenten bijgerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvlees-kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven