Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees met bamboescheuten recept
Rundvlees met bamboescheuten recept

Rundvlees met bamboescheuten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bamboescheuten in stukjes en blancheer deze kort in kokend water. Spoel het af met koud water en laat het daarna uitlekken.
Snijd de sjalotten fijn en rasp de gember.
Snijd het vlees in stukjes.
Verhit het vlees in een pan met water waarbij het vlees net onder staat en breng het aan de kook.
Schep het schuim af en voeg dan de sjalot, de peperkorrels, de steranijs en de gember toe en los de suiker in het pan op terwijl het kookt.
Laat het geheel dan zachtjes verder stoven.
Verhit in pan de olie en voeg hier de sojabonenpasta toe en bak deze totdat de massa rood gaat kleuren.
Voeg het dan bij het vlees en stoof het nog voor 120 minuten.
Dan de bamboe en de rijstwijn toevoegen en nog 60 minuten verder stoven totdat het vlees gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvlees met bamboescheuten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven