Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees met kool recept
Rundvlees met kool recept

Rundvlees met kool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ma´zena met water in een kom roeren tot een gladde pasta. Roer de reepjes vlees door de pasta. Het vlees moet volkomen met de pasta bedekt zijn. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de reepjes vlees, voortdurend omscheppend, in 3 min. Haal het vlees uit de pan met een schuimspaan en apart houden. Nu de ui, bleekselderij en de savooiekool bakken in de achtergebleven olie. Bak dit al omscheppend, 5 min. Voeg nu de reepjes vlees, ketjap en wat zout en peper toe. Schep alles goed door elkaar heen. Laat het geheel 2 min. zachtjes sudderen. Tip: i.p.v. Savooiekool, kan je ook groene Chinese kool gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rundvlees met kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven