Rundvlees met kool
- Herkomst China
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van durna06
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Maïzena met in een kom roeren tot een gladde pasta.
- Roer de reepjes vlees door de pasta.
- Het vlees moet volkomen met de pasta bedekt zijn.
- Verhit de in een grote koekenpan en bak hierin de reepjes vlees, voortdurend omscheppend, in 3 min.
- Haal het vlees uit de pan met een schuimspaan en apart houden.
- Nu de , en de bakken in de achtergebleven .
- Bak dit al omscheppend, 5 min.
- Voeg nu de reepjes vlees, en wat en toe.
- Schep alles goed door elkaar heen.
- Laat het geheel 2 min.
- zachtjes sudderen.
- Tip:
- i.p.v.
- , kan je ook groene Chinese kool gebruiken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Boemboe Bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)43u50m
-
Recept
Smoor ati (rundvlees gerecht)450m
-
Recept
Dending ragi (zacht gekruid rundvlees)42u
-
Recept
Daging Malakka (rundvlees met pinda's)42u30m
-
Recept
Boemboe Bali daging dua (pittig gekruid rundvlees)445m
-
Recept
Daging Pedis (pittig rundvlees met bamboe)42u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 290 kcal | 14% | 1160 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |