Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvleestajine met appels en rozijnen recept
Rundvleestajine met appels en rozijnen recept

Rundvleestajine met appels en rozijnen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes. Bak het vlees in boter en olijfolie. Haal het vlees uit de pan. Bak de ui in 5 minuten zacht. Voeg dan de saffraan, gember en kaneel toe en bak ze 1 minuut mee. Voeg 375 mililiter water, 1,5 theelepel zout en verse gemalen peper toe. Roer de aanbaksels los in de pan en doe het vlees bij de specerijen. Voeg het bosje koriander toe. Laat het geheel 1,5 uur stoven. Voeg de rozijnen en 1 eetlepel honing toe. Dek de pan af en laat nog een 30 min. stoven. Was de appels. Halveer ze en snijd elke helft in drie partjes. Verhit boter in pan en bak de appelpartjes 10 min.(regelmatig keren). Druppel er honig overheen en bestrooi ze met kaneel. Bak nog 5 minuten tot ze gekarameliseerd en zacht zijn. Schep het vlees in een schaal. Giet de saus erover en verdeel de appel erover

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvleestajine met appels en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rundvleestajine met appels en rozijnen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Buitengewoon Lekker!
    Pieter gaf dit recept op 7 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven