Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sajoer Daging Sapi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Trek in 1/2 liter water een bouillon van het rundvlees. Maak een boemboe van ui, rode peper en laos en fruit dit in wat olie. Blus het mengsel met de bouillon en doe het vlees, santen, tahoe, tempeh en de groene pepers erbij. Laat de sajoer 15 minuten sudderen en serveer. Lekker bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer daging sapi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven