Allergie informatie: Saté Makassar (sate van varkenslappen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere varkenslappen
- 0,75 deciliter olie
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel azijn
- 1 theelepel ketoembar
- 1 theelepel knoflook
- ingrediënten saus:
- 175 gram pindakaas
- 5 deciliter water
- 0,5 citroen
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 blaadjes salam
- 2 blaadjes djeroek poeroet
- 2 theelepels sambal oelek
- 2 theelepels suiker
- 0,5 theelepel knoflookpoeder
- zout
- peper
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Saté makassar (sate van varkenslappen)
- Allergieen informatie