Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saucijsjes met tomaat en ui recept
Saucijsjes met tomaat en ui recept

Saucijsjes met tomaat en ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Saucijsjes met heet water afspoelen en droog deppen. In bord bloem strooien en de saucijsjes erdoor rollen. Saucijsjes 15 min. in boter rondom bruin bakken. In koekenpan spek 4 min. krokant bruin bakken. In ringen gesneden ui 2 min. meebakken. Goulashkruiden toevoegen. In partjes gesneden tomaten erbij doen. en 5 min. meeverwarmen. Op smaak brengen met peper en zout. In schaal doen en de saucijsjes erop leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit saucijsjes met tomaat en ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven