Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saute d' Angeau de Lait Argenteuil recept
Saute d' Angeau de Lait Argenteuil recept

Saute d' Angeau de Lait Argenteuil


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges. Kook ze 17 minuten in gezouten water. Snijd het lamsvlees in blokjes. Verhit de boter in een pan en bak het vlees hierin aan alle kanten aan. Geef er zout en peper over. Schil de uien en snijd ze in dunne ringen. Voeg ze bij het vlees. Laat nog even bakken en geef er dan de bloem over. Roer deze er goed door zodat ze even mee bakt. Voeg nu een deciliter aspergenat toe, roer goed en laat het op zacht vuur 15 minuten koken. Druk vier gekookte asperges door een zeef en voeg dit bij het vlees. Geef er ook de room bij en een theelepel citroensap. Laat 8 minuten koken. Proef de saus en breng ze eventueel op smaak met peper en zout. Leg het vlees met de saus midden op een voorverwarmde dienschaal, omring het met asperges en serveer.

Allergenen Informatie

Voor dit saute d' angeau de lait argenteuil recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven