Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzel in citrussaus recept
Schnitzel in citrussaus recept

Schnitzel in citrussaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de citroen met heet water en pers de helft uit. Snijd de schnitzels in 3 stukken en klop ze glad. Leg de stukken in de schaal en giet het sinaasappelsap en het citroensap eroverheen. Laat het vlees 2.5 uur marineren in de koelkast. Snijd de de overgebleven citroen in partjes. Maak de tijm schoon en schud hem droog. Dep het vlees droog en zet de marinade apart. Verhit de olie in een grote pan. Bak het vlees portiegewijs aan elke zijde 3.5 minuten aan. Bak kort de citroenschijfjes en de tijm mee. Breng de schnitzels op smaak en haal ze uit de pan. Blus het braadvet af met de marinade en breng ze kort aan de kook. Haal de pan van het vuur. Roer de boter in stukjes door de saus heen. Breng op smaak en serveer de schnitzels met de jus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzel in citrussaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven