Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzel met een mosterdkorstje en rucolasalade recept
Schnitzel met een mosterdkorstje en rucolasalade recept

Schnitzel met een mosterdkorstje en rucolasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper ui. Meng de ui samen met de azijn, wat zout, peper en suiker. Roer er 3 eetlepels olie doorheen. Maak de rucola schoon en snijd eventueel de blaadjes wat kleiner. Was de tomaten en halveer ze. Voeg de rucola en de tomaten toe aan de dressing. Halveer de stukken vlees en klop ze platter. Klop de eieren met de mosterd, 1 eetlepel water en een snufje zout. Wentel de schnitzels eerst door het eimengsel en dan door de bloem en dan weer door het eimengsel. Verhit 3 eetlepels olie in een grote pan met anti-aanbaklaag. Bak de schnitzels aan beide zijden op een laag vuur 3.5 minuten aan. Serveer de salade erbij. Lekker met frietjes en ketchup.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzel met een mosterdkorstje en rucolasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Schnitzel met een mosterdkorstje en rucolasalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker gerecht maar nog lekkerder wanneer je het een klein beetje aanpast. Doe je het vlees eerst door het mosterd-ei mengsel en daarna nog door paneermeel (of gekruimelde beschuit) dan krijg je... Lees reactie
    Bob gaf dit recept op 29 mei 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven