Schnitzel met peperroom en bloemkool

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en doe ze in ruim water.
  2. Zet het op het vuur en laat het koken.
  3. Op het moment dat het water kookt, moeten de aardappelen nog 15 a 20 minuten koken.
  4. Prik met de vork in de aardappels om te controleren of ze gaar zijn.
  5. Doe water in de pan en laat dit koken.
  6. Als het kookt doe je de in het water en kook je het 5 minuten.
  7. Giet de af en koel het gelijk af met koud water.
  8. Laat dit staan.
  9. Ondertussen bestrooi je de schnitzel met en en haal ze door de .
  10. Bak de schnitzel in ongeveer 12 minuten goud bruin.
  11. Als de aardappelen nog 5 minuten moeten koken voer je de volgende 2 stappen uit: 1) Roerbak de bloemkool in de wok.
  12. Zorg ervoor dat de wok en de olie heel heet zijn voor je begint met wokken. 2) Haal het vlees uit de pan, verwijder het vet uit de pan en doe de saus in de pan.
  13. Leg het vlees in de pan en kook het op half vuur nog 5 minuten door.
  14. Giet de aardappelen af en smullen maar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
199 kcal
9%796 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Schnitzel met peperroom en bloemkool