Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzelpakketje met pesto recept
Schnitzelpakketje met pesto recept

Schnitzelpakketje met pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de schnitzels tussen 2 velletjes plastic folie en sla ze plat. Verdeel over de schnitzels achtereenvolgens de pesto, de casselerrib en de in stukjes gescheurde basilicumblaadjes. Vouw de schnitzels dubbel en zet ze vast met cocktailprikkers. Bestrooi de pakketjes met peper en niet te veel zout en bak ze in een kwartiertje aan beide zijden bruin en gaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit schnitzelpakketje met pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven