Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzelrolletjes in paprikaroomsaus recept
Schnitzelrolletjes in paprikaroomsaus recept

Schnitzelrolletjes in paprikaroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper 1 ui. Maak de paprika's schoon en snijd ca. 1/4 in kleine blokjes. Halveer de schnitzels en klop ze platter. Breng ze op smaak met zout en peper. Verdeel de ui en de paprikablokjes over het vlees, rol ze op en steek ze vast met een sateprikker. Verhit de olie in een hoge pan. Bak de rolletjes krachtig aan. Pel de ui. Snijd de ui en de paprika's in kleine blokjes. Haal de schnitzelrolletjes uit de pan. Fruit de ui in het hete braadvet. Bak de paprika kort mee en voeg de tomatenpuree toe. Breng op smaak met oregano. Giet er 200 mililiter water en de slagroom bij en breng de saus kort aan de kook. Doe de schnitzelrolletjes in de saus. Laat het geheel 10 minuten afgedekt smoren. Verwijder de rolletjes en zet weg op een warme plek. Laat de saus iets inkoken. Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de schnitzelrolletjes met de saus.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzelrolletjes in paprikaroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven