Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schouderkarbonade met paprikasaus recept
Schouderkarbonade met paprikasaus recept

Schouderkarbonade met paprikasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en halveer ze. Kook ze ca. 20 minuten in water met wat zout. Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in repen. Pel en snipper de ui. Maak de peterselie schoon en hak hem fijn. Braad het vlees aan beide zijden ca. 3 minuten aan in hete olie. Kruid het vlees en schuif naar de zijkant van de pan. Fruit de paprika's en de ui ca. 5 minuten in de pan. Roer de tomatensaus er doorheen en breng aan de kook. Breng de saus op smaak met paprikapoeder, zout en peper. Doe de zure room erdoor. Giet de aardappels af. Garneer de karbonades met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schouderkarbonade met paprikasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven