Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spareribs (hartig) recept
Spareribs (hartig) recept

Spareribs (hartig)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in ringen en leg ze samen met de laurier en de gekneusde peperbolletjes in een ovenschaal.
Kruid het vlees met peper en zout leg het erbij.
Besprenkel met 3/4 deciliter water.
Dek af met aluminiumfolie en zet 2 uur in een op 150°C voorverwarmde oven.
Meng intussen alle ingrediėnten voor de marinade.
Breng aan de kook en laat zachtjes sudderen tot een dik stroperige saus.
Haal de ribbetjes uit de oven en bestrijk ze met een deel van de marinade.
Zet ze dan opnieuw 30 ą 45 minuten in de oven, nu op 180°C.
Bestrijk ze tussendoor geregeld met het braadvocht.
Schep de gare uien bij de rest van de marinade.
Leng eventueel aan met wat braadvocht van de ribbetjes.
Verwarm de saus een paar minuten en serveer ze apart bij het vlees.

Allergenen Informatie

Voor dit spareribs (hartig) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven